top of page
27D48DF5-1C3B-4219-B34A-A9434B7EF4BF.jpeg

Beställ bröllopstårta hos Cake by K

  • Smaker som kommer att göra din bröllopstårta oförglömlig

  • Design som passar in i tema

  • Trygg leverans 

Med passion till stilrena och moderna tårtor skapar jag en fantastisk upplevelse för ert bröllop. Jag erbjuder tårtor som inte bara ser fantastiska ut utan också smakar underbart. Jag håller mig uppdaterad med de senaste teknikerna inom tårtdekorering för att säkerställa att er tårta blir en äkta unik skapelse med en exklusiv touch oavsett om ni väljer en klassisk design med blommor eller helt modern stil med abstrakta figurer. Jag tar hänsyn till alla detaljer som spelar roll för ert bröllop, inklusive bröllopstema, lokalen, klänningen och mer, för att skapa en tårta som verkligen speglar er. Med Cake by K får ni en tårta som ni och era gäster aldrig kommer glömma.

Hur går det till att beställa tårta hos mig?

Behöver du hjälp och inspiration?

För att underlätta för mina kunder att hitta rätt design som passar in i tema och speglar brudparets stil har jag skapat en guide med olika tårtdesigns och olika material som jag använder i mitt arbete. Guiden innehåller både mina verk och tårtor gjorda av andra kreatörer som återspeglar min stil i tårtdekorering.

Ladda ner PDF-fil och bläddra igenom kreativa ideer.

SMAKPROV

Jag brukar erbjuda smakprovningar 2 gånger per år - en i november och en i mars. Då får man möjlighet att beställa en låda med alla smakkombinationer från gällande smaklistan. Lådan hämtas upp på min studio i Norrköping. 

Lämna dina uppgifter så kontaktar jag dig när datumet för kommande smakprov är bestämt.

*smakprover går inte att göra laktos/glutenfria men det finns nötfritt allternativ

Tack för att du skickar in! Du kommer bli kontaktad av mig när informationen om smakprov är tillgänglig. OBS att mejl kan hamna i skräppost.

DSCF4037.jpeg

Smak- och prislistan

Klicka på knappen nedan för att se gällande smaklista samt information om prisräkning.

Det extragoda till bröllopsbordet

Beställ det extra goda till bröllopsbordet. Jag erbjuder de godaste macarons ni någonsin provat med mycket fyllning som kan designas i samma tema som tårtan. 

DSCF1913.jpeg
DSCF1918.jpeg

Boka datum

genom att kontakta mig via en av messenger elle fylla i och skicka formulär

Ladda upp fil
Fyll i och skicka formulär
bottom of page